Canvas Collage maken

Bij een collage op canvas kan je jou mooiste momenten vastleggen

Dierbare vakantieherinneringen, een pasgeboren baby of foto´s van een bruiloft. Je kan je fantasie de vrije loop laten en een eigengemaakt kunststuk maken voor jou interieur. Zo heb je een blijvende herinnering aan de muur hangen en een echte eyecatcher voor je huis. Canvas collage maken is eenvoudig, fun en zorgt voor een vastgelegde herinnering van onschatbare waarde.

 

Canvas Collage

Een canvas collage maken is hartstikke leuk om te doen en heel gemakkelijk. Je kiest een formaat uit en een ontwerp. Dan selecteer je de eigen foto´s en sleept de foto´s naar het ontwerp toe. Je kan de foto´s draaien, bewerken met randen en allerlei kleuren of je kan de foto´s in zwart-wit af laten drukken. De collage wordt altijd afgedrukt op top kwaliteit canvasdoek en professioneel gespannen op een houten raam. Ook verschillende kleureffecten zijn mogelijk en meerdere collages op een doek.

Soorten collages

Er zij meerdere ideeën om canvas collage maken zelf te doen. Je kan met mozaïek werken waarbij de foto´s in een soort raster verwerkt worden. U kunt de foto´s in een raster plaatsen waarbij allerlei mooie foto´s in kolommen worden weergegeven. Men kan ook kiezen uit een Multi weergave, warbij u geselecteerde afbeeldingen over elkaar heen worden geplaatst.

Inspiratie

Hang eens een mooie tuincanvas in uw tuin of in een aangebouwde serre. Een canvas collage maken eindigt in een echte blikvanger voor uw interieur of tuin. Werk eens met felle kleuren, heel mooi in een modern interieur. Inspiratie bij canvas collage maken komt als u gaat bladeren door uw oude albums. Als u terug kijkt naar dierbare momenten en herinneringen die u vast wilt leggen.