Collage maken op internet

Leuke verzameling

Een collage maken op internet is een geweldige manier om alle foto’s van een gebeurtenis of een persoon op 1 blad te bundelen. Een collage maken op internet is eenvoudig en veel gevallen ook gratis. Open het online programma doe de mogelijkheid biedt om collage maken op internet.Upload uw foto’s naar die website. Kies een achtergrond en een thema voor uw collage. De meeste sites tonen een preview van de verschillende thema’s. Kies ook een lay-out voor de collage als dat een mogelijke opties is.

Een beetje handig zijn

Een collage maken op internet is vooral ook het verzamelen van de foto’s die u wilt in de lay-out. Een collage maken op internet vraagt enkele beperkte vaardigheden. In de meeste programma’s kunt u met klikken en slepen de foto’s op de juiste plaats brengen in de pagina. De meest collage websites geven informatie over de kwaliteit en de bestandsgrootte van uw foto’s. Zorg ervoor dat de foto’s die u wilt gebruiken aan deze parameters voldoen.

Zelf printen of doorsturen?

Eenmaal alle foto’s op in uw lay-out staat is het bij sommige programma’s mogelijk om ze met een eenvoudige click door elkaar te “schudden” en zo een totaal ander ontwerp te krijgen. Als u tevreden bent over uw collage download het bestand op uw computer en print de collage af of stuur deze door om op professioneel fotopapier te laten drukken.