Online collage maken

Door middel van een prachtige fotocollage heb je zo een echt kunstwerk in je eigen interieur hangen

De collage kan je met zelf uitgekozen foto´s samen stellen en via ons online programma bewerken tot een uniek kunststuk. Snel en makkelijk maak je een collage op doek of op canvas. Een collage is hartstikke leuk om cadeau te geven aan vrienden of familie en door online collage maken gaat dit heel gemakkelijk.

Online collage maken

Indien u besluit om online een collage te maken, kunt u kiezen uit talloze onderwerpen. U kunt zelf de afmeting bepalen en ook de indeling van uw fotocollage. In een paar simpele stappen worden de foto´s geupload en kunt u beginnen aan uw eigen kunststuk. De foto´s kunt u een eigen plek geven op de collage en ze bewerken door er eventueel schaduw of randen aan toe te voegen. U kunt kiezen om de collage af te drukken in kleur of in zwart-wit. Om te beginnen hoeft u alleen een account aan te maken en u te registreren. Er hoeft geen software geïnstalleerd te worden wat een groot voordeel is.

Foto´s

Online collage maken moet wel gebeuren met goede foto´s. Ons online programma waarschuwt u als de foto’s te klein zijn of niet de goede kwaliteit hebben. Het zou zonde zijn als u een kunststuk maakt en de foto´s zijn dan slecht afgebeeld. Houdt u er rekening mee tijdens een online collage maken , de foto’s´s nooit klein van formaat mogen zijn.

Afhandeling

Zodra uw de collage bewerkt heeft en hij is klaar wordt uw collage gemaakt, nadat uw betaald heeft. De levertijd hangt af van welke soort collage u heeft uitgekozen. Een fotocollage maken op canvas duurt iets langer.